Design a site like this with WordPress.com
Započnite

44. DNEVNIK KARANTENE – tjedan drugi

Drugi tjedan.

Znaš mislim, da će ova karantena dovesti i do velikih čistk na IG profilima. Hoćeš nećeš, počneš se priklonjavati ili jednima ili drugima.

Klan A ili klan B.

Klan -Radi na sebi- ili klan –Kako ćemo izdržati ove doktorate, kad izađu van-.

Klan –Gorenje- ili klan –Gojenje-.

Klan –Moram djecu stalno zabavljat.- ili klan –Pusti ih da im je malo dosadno.-

Klan – Pozitiva- ili klan –Negativa-.

Klan –Kukam nad svime.- ili klan –Znam, da će ovo sve proći.-

Klan –Zdrav sam, ali ken*am non stop jer eto, to je moj atitude.’ Ili klan –Nisam zdrav, ali neću trositi lošu energy uokolo.-

Kažem ti hoćeš- nećeš poistovjetiš se jadnim od gore navedenih.

Ja sam odlučila distancirati se od svih ovih –kukaroških- klanova jer pobogu zašto? Što bi rekla ona ženska na jednom gif-u ‘BLOKA, BLOKA, BLOKA.’

Da krenem. Drugi tjedan karantene je za nas bio otvoren u subotu sa temperaturom od 40°C. Najmlađa članica je iz čista mira zakuhala. Nedelju smo skidali još uvijek visoku temperaturu. Sa ponedeljkom smo se nadali boljim danima, klinac palac. Erni je zakuhao. Temperatura 39°C.

Corona?

Nema kašlja, nema bolova u plućima. Ma, hajde nije. Sigurno nije! Inari dobiva osip po tijelu. Doktorica preko telefona po opisanim znakovima konstatira -6. bolest-. Utorak se Erni budi prividno bolje. Mene počinje hvatati vrućina. Erian je sve te dane više ili manje sa viškom energije. Utorak provodimo na kauču. Po glavi mi roji misao…’Šta ako oboje imamo Coronu? Tko će djecu paziti?’. Srijeda. Budimo se u boljoj koži. Inari je i dalje nervozna, valjda je to posljedica bolesti. Situacija se može rezati nožem. Erni sređuje nešto svoje nokte na rukama. Nebitan podatak, jele? Itekako bitan! Četvrtak. Prst koji je prošao manikuru počinje oticati. Pojavljuje se gnoj. -Probaj zagrijati iglu i iscjediti gnoj van i biti će sve ok.- dajem mu savjet. Ne znam što je razumio i radio, ali prst nije nikako bolje. Četvrtak je. Slika nokt i šalje doktorici. Odgovara, da se mora hitno javiti na kirurgiju. KIRURGIJU! Zove tamo. Moramo vas testirati. Misli on, moraju me testirati na bakteriju. Zaboravlja u kojoj smo situaciji. 🤦‍♀️

TESTIRATI SE MORATE NA CORONU, UKOLIKO UOPĆE ŽELITE DA VAS PREGLEDAMO. 😱

Na testiranje je naručen u 14h, rezultati će biti dostupni tek navečer. ⏳

Znači. Ma ne znam šta to znači. Vječnost. Ako je zaražen, zaraženi smo svi. Odlazi na testiranje. Konstatira da bi morala propaganda za OSTANI DOMA biti prikaz KAKO SE TESTIRA NA CORONU. Ukratko, kroz nos ti škakljaju mali mozak. Užas.

Vraća se kući. Čekanje. Čekanje  koje traje vječno. Kratim ga, izmišljajući razne viceve na danu temu. Ukoliko je negativan još večeras će leći na operacijski stol. Ukoliko je pozitivan dobiti će upustva kako i što dalje. Tko i kako i gdje će ga operirati.

STIGLI REZULTATI: Negativan je! Ostalo je sada već povijest.

Sve to zbog jedne manikure. U međuvremenu je Erian zarazio se streptokokom, koji je kao domino efekat prešao i na Inari. Znači?

Znači, TI GOSPOĐO/ICE ŠTO SJEDIŠ U STANU, POTPUNO ZDRAVA I KUKAŠ JER ETO NE MOŽEŠ NA KAVU, PA DA TE POŠALJEM U TE TRI KRASNE KAVE I DA TI POŽELIM DA SAMO OSTANEŠ ZDRAVA.

Jer sada kada mi se još samo Godzilla nije pojavila u dvorištu i preživjela sam sve moguće boleštine i uz dvje djece dobila i operiranog muža za brigu o njemu….imam na to puno pravo.

 Sjedi kod kuće ili -Da Bog Da Ti Tri Puta Oduzimali Bris!-.

Točka.

S osmijehom, Vildana

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s