Design a site like this with WordPress.com
Započnite

50. TOLE BO BOLELO!


E tako, ponekad inspiracija dođe u trenutku i tada moram napisati par redova, jer sama sebe želim opomenuti, da:
• Kul sam
• Kul je sve
• Svi smo kul.


Od najdražih komplimenata u životu bi izdvojila onaj, da sam sposobna voditi konverzaciju s ministrom in s školskom čistačicom.

Zašto? Zato što je to moj lajf! Zato što žongliram između svijeta –u kojem je za sve vlada kriva- i svijeta –gdje si sam kovač svoje sreće-.


Jasno je u kojem sam ja svijetu. To ne znači, da neću poslušati rodbinu starije generacije, kojoj ću dati do znanja da se slažem sa njihovim mišljenjem, a kad odem od njih, raditi ću po svoje i dalje vjerovati u svoje principe.


Za nama je burna noć. Sinoć je predvečer mojoj veoma dragoj rodbini u Višnjoj Gori tu u Sloveniji izgorjela kuća do temelja. Obitelj s troje djece od kojih je jedno dijete autist, baka i deka ostali su bez svega. Svega. U kratkom pozivu, kaže: ‘Donesi mi, ako imaš što odjeće za bebicu od 7. mjeseci. Nemam ništa, sve mi je izgorjelo!’


Oh ja.


Prije toga to popodne čitam nebulozne komentare kao što su: ‘Ne puste nas u školu!’, ‘Sad nas puste, ali se moramo testirati!’, ‘Testiranje je za mene silovanje!’… i ostale velike komentare modernih Ljudevita Gajeva, u kojima dižu Seljačku bunu, a na kraju će opet svirati kako bude vrh igrao.


Čovjek je morao platiti kaznu jer je pred Državnim zborom, hramom demokracije, sjedio i čitao Ustav Republike Slovenije.


Što da vam još kažem?
Ma ništa. Samo se izživciram!


U poplavi medijskog bombardiranja i u gori različitih razmišljanja na trenutnu situaciju voljela bi samo kazati. ‘Kuća uvijek dobiva!’. Odnosno, uredi sebi lajf, da ti je kul. Priznao ti sebi ili ne, ovce smo. Ali još uvijek na svom pašniku imam dovoljno slobode, da živim jedan prosječno odličan život!

Zar ne?
Nažalost, pa kuće moje rodbine nema više. Nemaju slika i uspomena. Moraju ih na novo stvarati. Koliko ti još vremena ostane za stvarati uspomene ako si 60 godina star? Sve jasno kao najsunčaniji dan.

Zamisli!
Ti moraš biti u ponedeljak u svom toplom domu i dozvoliti, da ti paličicom poškakljaju nos.

Težak lajf? Pomisli ponovno!

S osmijehom, V

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s