MOTIVOSKOP

Jeste li znali, da na HOROSKOP kao takav ne možeš utjecati? Ne možeš utjecati na to kako će se zvijezde složiti. Slažete se?

No, da te razvedrim, možeš utjecati na svoju MOTIVACIJU. Svi mi imamo dane kada nam nije do nas. Kada trebaš neku priču koja nadahne, koja potakne, koja te premjesti. Da bi mogli stvarati sjajne priče trebamo neke smjernice. Još sreća da te je sudbina nanijela na ovu moju stranicu. ->

I tako se je rodio MOTIVOSKOP.

Motivoskop je pismo koje ti BESPLATNO i bez ikakvih obaveza pošaljem na e-mail kojega mi pošalješ s pripiskom MOTIVOSKOP. Pismo šaljem jednom mjesečno. Uvijek na početku mjeseca, kako bi ti ono pomoglo oko planiranja predstojećeg mjeseca ili možda samo oko preispitivanja vlastitih prioriteta.

Sadržaj pisma je sve ono što sam godinama čitala u motivacijskim knjigama, knjigama za osobnu rast, koketiranjem sa različitim coaching smjernicama te iščitavanjem knjiga o kognitivno bihevioralnoj terapiji. Svakako tu su i osobna iskustva.

Slijedeći MOTIVOSKOP šaljem u početku februara i ukoliko želiš da ti ga moj e-golub pismonoša dostavi, KONTAKTIRAJ ME. —> https://momwillbee.home.blog/contact/

S osmijehom, Vildana